Novinka

14. 12. 2020

Oslavujeme 20 rokov

Presne pred dvadsiatimi rokmi v tento deň zaregistrovali zakladatelia v Toronte to, z čoho neskôr vznikla dnešná Adastra Group. Spoločnosť, ktorá má vo svojej rodine veľa značiek, softvérových produktov a služieb, ale ktorá je predovšetkým rodinou skvelých ľudí, kolegov, priateľov a špičkových expertov.

Tých dvadsať rokov bolo a je úžasným dobrodružstvom a cestou, ktorá nás napĺňa každý jeden deň. A i preto chceme poďakovať všetkým, ktorí tohto boli i sú súčasťou – našim skvelým klientom, kolegom a partnerom. Ďakujeme, že ste na tejto ceste s nami, a prispievate tak k nášmu úspechu.

Adastra, ktorá dnes dodáva najväčším spoločnostiam sveta systémy, ktoré každý deň spracovávajú transakcie desiatok miliónov ľudí, nájdete už na piatich kontinentoch. My sa ale stále pozeráme dopredu, pretože máme na čom stavať i do budúcna! Máme silné zázemie, skvelých odborníkov a klientov, ktorí nám dlhodobo dôverujú a spolu s nami posúvajú svoje IT ďalej a ďalej. Predovšetkým ale máme stále rovnakú vášeň, odhodlanie a zápal pre to, čo robíme.

Ďakujeme, že ste v tom s nami!

O spoločnosti Adastra

Adastra je medzinárodná konzultačná spoločnosť, ktorá dodáva komplexné riešenia uľahčujúce prechod do digitálnej éry. Zameriava sa na spracovanie dát, ich analýzu, budovanie dátových skladov, na oblasti internetu vecí (IoT), big dát, umelej inteligencie, vývoja aplikácií vrátane mobilných či tvorbu marketingových a kreatívnych stratégií. Svojim klientom tak Adastra, ktorá vznikla v roku 2000, ponúka komplexnú škálu služieb v oblasti digitalizácie. Medzi jej zákazníkov patria firmy z oblasti retailu, financií a bankovníctva, poisťovníctva, telekomunikácií, automobilového priemyslu, energetiky, farmácie a rady ďalších odvetví vrátane štátnej správy. Jej projekty realizuje 2000 konzultantov z 21 kancelárií po celom svete.
Viac na www.sk.adastragrp.com