Tlačová správa

10. 08. 2020

Adastra víťazom ocenenia Microsoft Canada Commercial IMPACT Award za rok 2020

Adastra, svetový líder v oblasti správy a analýzy dát, s hrdosťou oznamuje, že získala ocenenie Microsoft Canada Commercial Impact Award za rok 2020. Adastra bola takto za svoju prácu v komerčnej sfére ocenená druhý rok po sebe. Tieto výročné kanadské ocenenia vyzdvihujú partnerov spoločnosti Microsoft, ktorí sa zameriavajú na zlepšenie života Kanaďanov, zladili svoje úsilie s poskytovaním výnimočných služieb zákazníkom a ktorí vytvorili inovatívne riešenia využívajúce produkty, služby a technológie spoločnosti Microsoft.

„Získanie ocenenia Microsoft Commercial Impact Award už druhý rok po sebe je skutočným odrazom spolupráce a rastu spoločnosti Adastra so spoločnosťou Microsoft za posledných niekoľko rokov, ako aj našej schopnosti neustále poskytovať transformačné riešenia v rôznych odvetviach a technológiách.“ Hovorí Darren Edery, generálny riaditeľ spoločnosti Adastra North America. „S prehlbovaním nášho strategického zosúlaďovania sa zohráva naše spoločné zameranie na inovácie pre zákazníkov, ako aj rozmanitosť našich štýlov a silných stránok kľúčovú úlohu pri našom spoločnom úspechu. Sme nadšení z vplyvu z rozsahu, ktorý spoločnosti Adastra a Microsoft spoločne dodali kanadskému ekosystému a tešíme sa na ďalší rok neuveriteľného úspechu.“

Hoci pokrokový technologický ekosystém, prítomnosť na trhu a sieť partnerov sú dôležitými aspektmi spolupráce, tajnou prísadou je skutočný a spoločný záujem spoločností Adastra a Microsoft o spoločný úspech zákazníkov. Keď sa hodnoty a obchodné ciele zladia, sú technologické príležitosti nekonečné.

Spoločnosť Microsoft Canada udelila tieto ocenenia v 18 kategóriách dňa 22. júla 2020 na vôbec prvej virtuálnej konferencii Microsoft Inspire. Víťazi boli vybraní na základe vynikajúcej práce, ktorú tieto spoločnosti poskytli svojim zákazníkom a komunite.

Spoločnosť Adastra bola ocenená za poskytovanie komplexných inovatívnych riešení, ktoré sú motorom digitálnej transformácie v organizáciách ako napríklad Magna, Teck Resources, Fleet Complete, Just Energy. Odborné znalosti a skúsenosti spoločnosti Adastra v oblasti skúseností a dizajnu používateľov, dát a umelej inteligencie (AI), DevOps a pod. zvyšujú silu technológie spoločnosti Microsoft a pomáhajú klientom implementovať zásadné riešenia od migrácie na moderné platformy po demokratizované obchodné spravodajstvo.

Okrem práce pre klientov spoločnosť Adastra úzko spolupracuje so spoločnosťou Microsoft na podpore vývoja jej vznikajúceho nástroja AI & Analytics, a to prostredníctvom produktového tímu a umožnenia včasného prijatia. Preukázali hodnotu rozlišujúcej platformy vo viacerých odvetviach, pričom sú na čele snáh o uvedenie na trh, keďže disponujú akcelerátormi a dôkladnými odbornými znalosťami.

None

Microsoft

„Je nám cťou udeliť ocenenie Commercial Impact Award spoločnosti Adastra v rámci tohtoročných cien IMPACT Awards,“ uviedla Suzanne Gagliese, viceprezidentka, One Commercial Partner, Microsoft Canada. „Aj počas tohto náročného roka sa spoločnosť Adastra ukázala ako vynikajúci partner, ktorý sa zaviazal k najvyššej úrovni inovácií a poskytovania špičkových riešení pre zákazníkov, vďaka ktorým môžu organizácie v Kanade s poprednými riešeniami v tomto odvetví dosiahnuť viac.“

Spoločnosť Adastra je zlatým certifikovaným partnerom s kompetenciami v oblasti Cloud Platform a Data Analytics a je na dobrej ceste k dosiahnutiu úrovne Expert MSP, ktorú udeľuje EOY.

Organizácie sa môžu kvalifikovať na bezplatný seminár s Adastrou tu.

O spoločnosti Adastra

Od roku 2000 pomáha spoločnosť Adastra globálnym organizáciám zrýchľovať inovácie, zlepšovať prevádzkovú výnimočnosť a vytvárať nezabudnuteľné skúsenosti pre zákazníkov, a to všetko vďaka ich dátam. Poskytovaním špičkových služieb a riešení pre umelú inteligenciu, veľké dáta, cloud, digitálne a spravovacie služby pomáha Adastra podnikom využívať dáta, ktoré môžu kontrolovať a ktorým môžu dôverovať a spája ich s ich zákazníkmi - a ich zákazníkov so svetom.

Viac informácií nájdete na www.sk.adastragrp.com  Spojte sa s nami na Facebooku, LinkedInInstagrame a YouTube.

Názvy produktov alebo služieb uvedené v tomto článku môžu byť ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

O spoločnosti Microsoft Inspire

Microsoft Inspire poskytuje komunite partnerov spoločnosti Microsoft prístup k hlavným marketingovým a obchodným stratégiám, vedeniu a informáciám o riešeniach pre konkrétnych zákazníkov navrhnutým tak, aby pomohli partnerom uspieť na trhu. Microsoft Inspire poskytuje partnerom informatívne možnosti vzdelávania v oblasti predaja, marketingu, služieb a technológií. Viac informácií nájdete na stránke https://partner.microsoft.com/en-us/inspire.

Zarezervujte si konzultáciu zadarmo

Ďakujeme

V čo najbližšej dobe sa vám ozveme.