Novinka

07. 01. 2020

Čas na čítanie: 2min

Adastra oznámila otvorenie svojej najnovšej divízie Proboston Creative

Skupina Adastra, globálny líder v oblasti riadenia a analýzy dát, oznámila otvorenie svojej najnovšej divízie Proboston Creative, ktorá sa zameriava na komplexný prístup k digitálnym médiám pre biznis. Najnovší prírastok v skupine Adastra poskytuje lepší náhľad na celé spektrum digitálneho biznisu a spája v sebe digitálnu transformáciu, užívateľské pohodlie a digitálny marketing.

Proboston je kreatívna agentúra poskytujúca komplexné služby so zameraním na UX/UI, digitálnu stratégiu, in-house development, kreatívu, interaktívnu skúsenosť a služby AR/VR. Agentúra ponúka všetko pod jednou strechou od vyvíja riešenia, stratégií a počiatočného konceptu až po realizáciu a dodanie produktov. Stačí ak klient predostrie ciele a Proboston sa postará o všetko ostatné.

V spolupráci so spoločnosťou Adastra a vďaka jej know-how, za ktorý získala rôzne ocenenia, Proboston s podporou dát a umelej inteligencie efektívne realizuje kreatívne riešenia. Jedinečné spojenie sveta kreatívcov a high-tech umožňuje dodávať pokročilé, zákaznícky orientované a merateľné riešenia.

Proboston sa špecializuje na najmodernejšie UX/UI a dodáva klientom komplexné nástroje a dashboardy v skvelom dizajne, ktoré zjednodušujú a optimalizujú užívateľom ich používanie. Či už ide o novú webovú stránku pre zlepšenie zážitku zákazníka alebo vylepšený dashboard pre podporu zamestnancov, UX/UI riešenia Vám pomôžu dosiahnuť Váš cieľ.

30%

Vizuálny aspekt a dobre navrhnuté riešenia UX/UI zvyšujú úspešnosť každého projektu o 30%.

„Komplexné kompetencie ohľadne dát, dizajnu, kreatívy, ako aj ohľadne vývoja technologických platforiem sú zpravidla rozdelené medzi viaceré agentúry,“ hovorí Filip Libal, CEO divízie Proboston a riaditeľ marketingu v skupine Adastra. „Na trhu je možné nájsť množstvo čiastkových digitálnych riešení. Adastra a Proboston ponúkajú komplexné balíky, ktoré predstavujú full-servisový prístup v oblasti digitálnej transformácie.“

Proboston Creative - Work with data and technology can be creative

Kreatívne marketingové ponuky

Referencie

Naši klienti

None

Potrebujete držať krok v technológiách aj kreatívnej komunikácii?

Zanechajte nám kontakt, ozveme sa vám.

Ďakujeme

V čo najbližšej dobe sa vám ozveme.

Juraj Mičko

Business Director Proboston Creative - Adastra group